Ceramic Speed Detailer

Deze Ceramic Speed Detailer is perfect voor alle consumenten, van beginners tot professionals.

De unieke formule combineert dezelfde hoogwaardige ingrediënten als in al onze Wax and Away-autoproducten met keramische elementen voor een professionele bescherming in een snelle, gebruiksvriendelijke applicatie.

 19,95

Product Informatie

Deze Ceramic Speed Detailer is perfect voor alle consumenten, van beginners tot professionals. De unieke formule combineert dezelfde hoogwaardige ingrediënten als in al onze Wax and Away-autoproducten met keramische elementen voor een professionele bescherming in een snelle, gebruiksvriendelijke applicatie.

Fles van 500 ml geleverd met spuittrekker.

Aanwijzingen voor keramische detailer

Niet gebruiken op vervuilde voertuigen. De ceramic detailer goed schudden voor gebruik. Verstuif de spray op een schone microvezeldoek en op het te beschermen oppervlak. Veeg het product voorzichtig op het oppervlak met de microvezeldoek en poets de resterende resten snel weg met een tweede droge doek om een diepglanzende, beschermde glans aan te brengen. Herhaal dit proces totdat het hele voertuig is behandeld.

Voor de beste resultaten met onze Ceramic Detailer

Breng bij sterk ingebed remstof vooraf onze Purple Venom Iron Fallout aan op de velgen. Breng keramische detailer altijd aan in een goed geventileerde ruimte, uit de buurt van direct zonlicht en extreme temperaturen.

Extra informatie

Merk

Wax & Away

Merk

Wax & Away