PH Neutral Car Shampoo

Een hoogwaardig reinigingsmiddel, vrij van TFR’s (traffic film remover) en APC’s (all purpose cleaner), dat een effectieve reiniging mogelijk maakt zonder het gebruik van schurende chemicaliën.

Deze PH-neutrale formule is geschikt voor alle lakafwerkingen en verwijdert moeiteloos de meeste dagelijkse verontreinigingen en laat een filmvrij oppervlak achter – essentieel voor het aanbrengen van een handwas.

 12,95

Product Informatie

Een hoogwaardig reinigingsmiddel, vrij van TFR's (traffic film remover) en APC's (all purpose cleaner), dat een effectieve reiniging mogelijk maakt zonder het gebruik van schurende chemicaliën. Deze PH-neutrale formule is geschikt voor alle lakafwerkingen en verwijdert moeiteloos de meeste dagelijkse verontreinigingen en laat een filmvrij oppervlak achter - essentieel voor het aanbrengen van een handwas.

Hoe gebruik ik PH Neutral Car Shampoo

Breng voor een volledige reiniging eerst onze Snowfoam+ aan en spoel af om algemene verontreinigingen op de lak te verwijderen. Giet de verdunde oplossing in een emmer en schoon water in een aparte emmer om af te spoelen. Gebruik het product royaal over het hele voertuig, vanaf het dak naar beneden, en zorg ervoor dat het niet opdroogt. Spoel grondig af met schoon water en droog met microvezeldoeken.

Verdunningsverhouding:

Verdun PH Neutral Car Shampoo 1:4 met water.

Voor de beste resultaten

Breng dit product altijd aan in een goed geventileerde ruimte, uit de buurt van direct zonlicht en extreme temperaturen.

Extra informatie

Merk

Wax & Away

Merk

Wax & Away