Occasion Ceramic Wax Kreed Scented

Eersteklas keramische wax, die al enkele jaren in ontwikkeling is, wordt volgens onze exacte normen geproduceerd met een delicate mix van ingrediënten, waaronder meer dan 40% hoogwaardige Braziliaanse Carnaubawas.

Deze op maat gemaakte Si02 wax is speciaal geformuleerd voor een uitzonderlijke hoogglanzende afwerking en verbeterde duurzaamheid, en beschermt je lak gedurende 6-8 maanden op een goed onderhouden auto.

 44,95

Product Informatie

Eersteklas keramische wax, die al enkele jaren in ontwikkeling is, wordt volgens onze exacte normen geproduceerd met een delicate mix van ingrediënten, waaronder meer dan 40% hoogwaardige Braziliaanse Carnaubawas. Deze op maat gemaakte Si02 wax is speciaal geformuleerd voor een uitzonderlijke hoogglanzende afwerking en verbeterde duurzaamheid, en beschermt je lak gedurende 6-8 maanden op een goed onderhouden auto.

Aanwijzingen
Het is essentieel dat je voertuig grondig wordt voorbereid en ontsmet voor het aanbrengen om een goede werking van de wax te garanderen. Breng de handwas aan met de bijgeleverde applicator in ronddraaiende bewegingen, laat 5-10 minuten inwerken en verwijder met een pluche of randloze microvezeldoek. Dit zorgt ervoor dat het product niet volledig opdroogt op de lak, waardoor het verwijderen moeilijker wordt. Mocht dit toch gebeuren, breng dan nog een dunne laag wax aan op de droge gedeelten en poets deze onmiddellijk weg met een microvezeldoek of -doek.

Voor de beste resultaten

Zorg ervoor dat je voertuig volledig ontsmet is voor gebruik. Breng dit product altijd aan in een goed geventileerde ruimte, uit de buurt van direct zonlicht en extreme temperaturen.

Extra informatie

Merk

Wax & Away

Merk

Wax & Away